Over josefien

Naaiatelier Josefien - Josefien

Rond mijn 5e mocht ik zelf een knikkerzak maken op de naaimachine van mijn moeder. Ik vond dit zo geweldig dat ik vanaf toen wist; dit wil ik doen. Na de middelbare school heb ik op de MTS mode kleding gezeten. Meerdere jaren daarna ben ik voorzichtig begonnen met naailes. Eerst in de woonkamer eens per week. Dit zijn er meer per week geworden en een kamer is omgebouwd tot atelier.

Sinds februari 2019 ben ik mij geheel gaan richten op het maken van opdrachten en les geven. Ik geniet van de trots die van mensen hun gezicht straalt als ze zelf iets gemaakt hebben.

Meer informatie

Midden in het centrum van Den Haag zit Naaiatelier Josefien. Een gezellig atelier met alle benodigdheden om mooie creaties te maken.

Hier worden wekelijks naailessen gegeven, op verschillende momenten, variërend van ochtend, middag en avond.

De lessen worden individueel ingevuld, en ieder wordt op zijn eigen niveau begeleid. Ieder kan kiezen wat hij of zij wilt maken.

inbegrepen
Tijdens de lessen kan er gebruik gemaakt worden van de naai- en lockmachines, de patroonboeken en bladen.

Er is een grote hoeveelheid aan fournituren en stoffen om uit te kiezen. Heeft iemand eigen materiaal? Daar kan natuurlijk ook mee gewerkt worden!

Wannneer?
De lessen worden gegeven in 7 weken. Het opgeven voor de lessen kan via mail, telefonisch of via het aanvraagformulier.

kosten
De kosten per cursus, 7 lessen van 2 uur en 15 minuten, zijn €130,-.  Doordat iedereen in samenwerking met Josefien, een eigen project kiest om te realiseren kunnen beginners en gevorderden op dezelfde tijden komen.

Ook leuk voor:

Workshops - (kinder)feesten - privé lessen - Babyshowers - Vrijgezellefeesten

Volg josefien op instagram

© 2019 Naaiatelier Josefien